BSO pakket compleet

If you buy this product, you will receive ~ Loyalty Points.

BSO-001

New product

Dit pakket bestaat uit fantastisch leuke spellen en is samengesteld op basis van eerdere bestellingen van BSO's.
Het pakket bestaat uit maar liefst 23 spellen.

U ontvangt maar lieft € 100 korting ten opzicht van de losse totaalprijs van deze spellen!

More details

Limited time offer:

€ 499,99

Before € 600,76

-€ 100,77

Tax included
Verzending: 1 tot 2 dagen
10 Items

- +

More info

Dit fantastische pakket is speciaal samengesteld voor BSO's. Het bevat een grote variëteit aan spellen. Uiteenlopend van één en meerpersoonsspellen tot spellen voor jonge en oudere kinderen.

Tijdens het spelen van deze spellen zetten kinderen onbewust verschillende denkvaardigheden (cognitieve en executieve functies) in om te winnen of om samen te winnen (coöperatieve spellen).  Zo moeten ze o.a systematisch zoeken naar informatie, moeten analyseren, selecteren, moeten ruimtelijk denken, plannen en veronderstellingen maken. Deze vaardigheden komen ook in het dagelijks leven en leren voortdurend terug.

Het pakket bestaat uit de volgende 24 waanzinnig leuke spellen:

Warp 'n Woof , Rumis , Rumis+ , Make 'n Break , Dimension , Shapes Up , Qwirkle , Hamsterrolle , SpokentrapHalli Galli , Halli Galli jr. , Halli Galli extreme , Cubicup , Einfach Spitze , Speedcups + uitbreidingenMuisgeflipt , PuntoKwatro , Crocofant , Dinosaur Dinners , Prof. MarblesDr. EurekaKatoiz en Leolino.

Verzending

Verzenden:

Uw bestelling wordt volgens onderstaand scheme verzonden:

Besteld: Verzonden .
Vr na 12:00 uur en Ma voor 12:00 uur Maandag
Ma na 12:00 uur en Wo voor 12:00 uur Woensdag
Wo na 12:00 uur en Vr voor 12:00 uur Vrijdag

Wij verzenden met Postnl. In principe levert Postnl uw pakket de eerstvolgende werkdag nadat uw pakket door ons verzonden is.
Hier kunt u echter geen rechten aan ontlenen.

Bij het bestellen kunt u ook aangeven dat u uw bestelling bij een Postnl afhaallocatie wilt afhalen.
U kunt daarbij zelf aangeven bij welk afhaalpunt u uw bestelling wilt afhalen.

Recently Viewed

Compare 0