Top sellers

€ 25,99 Tax included

Pakketten

BSO-Pakketten

Ons BSO pakket is met zorg samengesteld aan de hand van eerdere bestellingen van BSO's. Dit pakket is een combipakket. Dit betekent dat er spellen voor verschillende leeftijden in zitten en één en meerpersoons spellen. Voor alle spellen in dit pakket geldt: ze zijn leuk, origineel en leerzaam. De spellen zijn educatief zonder dat het zo voelt en zijn ontspannend.

De spellen in dit pakket doen een beroep op verschillende cogniteve en executieve functies en andere vaaardigheden. Dit zijn allemaal functies en vaardigheden die nodig zijn om te functioneren in het dagelijks leven.

Wilt u zelf een pakket samenstellen ?

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een eigen pakket samen te stellen. Wij hebben de kennis om een passend pakket voor uw samen te stellen. Aarzel dan om contact met ons op te nemen. We denken graag met u mee.
    Bij pakketten vanaf € 250 ontvangt u ook nog eens een aantrekkelijke korting.

Schoolpakketten

Deze pakketten bestaan uit verschillende denkspellen en gezelschapsspellen waarmee cognitieve functies en executieve functies in de klas getraind kunnen worden.
    Goed ontwikkelde cognitieve functies en executieve functies zijn een voorwaarde voor goede schoolprestaties van de leerling en ook dat kinderen optimaal in het dagelijks leven kunnen functioneren.

Voordeelpakketten

Showing 1 - 3 of 3 items